Beperkt de Technologieco. van Shenzhenwilldone, is een uitvoerig internationaal bedrijf en onder het principe om op technische innovatie en marketing eisen gewerkt zich te concentreren aangezien ons bedrijf in 2010 werd opgericht.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Willdone Technology Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit Geribde Elektrische Schroevedraaier voor verkoop
Van goede kwaliteit Geribde Elektrische Schroevedraaier voor verkoop
De goede dienst, betrouwbare hoge prijs, - kwaliteit

—— Teresa Henry

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Willdone Technology Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen Willdone Technology Co., Ltd. Shenzhen Willdone Technology Co., Ltd. Shenzhen Willdone Technology Co., Ltd.
gebouw Kantoor tentoonstelling

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Willdone
Aantal werknemers : 100~120
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 90% - 100%

Beperkt de Technologieco. van Shenzhenwilldone, is een uitvoerig internationaal bedrijf en onder het principe om op technische innovatie en marketing eisen gewerkt zich te concentreren aangezien ons bedrijf in 2010 werd opgericht. Overeenkomstig de groei van de elektronische industrie en de vraag wereldwijd van producten en de diensten, Willdone-heeft de Technologie zich als professionele fabrikant, ontwerper, en verdeler ontwikkeld.

Willdone is geëngageerd aan het voorzien van klanten van hoogte - kwaliteit en de goede diensten op loodvrije solderende posten, antistatische producten, overdrijvende lampen, elektronische schroevedraaiers, rookabsorptievaten, oscilloscopen, het testen instrumenten, bandautomaten, lijmautomaten, en vele toebehoren met de certificaten van ISD9001, van Ce en UL-. De Willdonetechnologie die reeds een ISO9001 geregistreerd bedrijf is geweest is in de belangrijke fabrikant en de exporteur in vasteland China gegroeid.

De Willdonetechnologie heeft in de wereldmarkt met inbegrip van vasteland China, Zuidoost-Azië, Oost-Azië, het Midden-Oosten doordrongen, Westelijk en Oost-Europa evenals Amerika met onze goede kwaliteitsproducten.

De Willdonetechnologie zal het beroemde internationale hulpmiddelmerk beogen, zal alle geinteresseerde klanten, tevredenstellen en zal ons beste alle partners doen maken een betere toekomst hebben.

 

Hoofdproducten: Elektronische Schroevedraaier, Solderende Post, Damptrekker, Torsiemeters, Automatische Bandautomaten, Automatische Schroefvoeder

 

Contactgegevens
Shenzhen Willdone Technology Co., Ltd.

Tel.: 86-755- 28710003 -9:00

Fax: 86-755-25835287

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)